Zelfverdediging voor Vrouwen in Delft

stay-away-image_i3538169

So that women may walk in peace

Stay Away, zelfverdediging specifiek voor vrouwen

RAYO biedt het Internationale Stay Away programma. Een speciaal door de IKMF voor vrouwen ontwikkeld zelfverdedigingsprogramma. Als vrouw kun je immers te maken krijgen met andere vormen van intimidatie en geweld dan mannen. Ook reageren vrouwen over het algemeen anders op conflictsituaties dan mannen.

Het programma bestaat uit een seminar en een 6- wekelijkse cursus. Het seminar is mooie kennismaking met het programma en worden de eerste vaardigheden aangeleerd. Tijdens de cursus gaan we verder verdiepen en leer je nog meer zelfverdedigingstechnieken die je als vrouw helpen om nog meer in je kracht te staan.

Het programma is gebaseerd op natuurlijke instincten en reacties van het lichaam waardoor het makkelijk aan te leren is. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van situaties uit het dagelijks leven waardoor het voor iedereen herkenbaar zal zijn. Het seminar en de cursus zijn ook los van elkaar te volgen.

Onderwerpen:
* Hoe kunnen we grenzen aangeven bij seksuele intimidatie?
* Hoe leren we (nog) beter luisteren naar onze intuïtie?
* Wat maakt een situatie onveilig?
* Welke technieken kunnen we inzetten om onszelf te verdedigen?

Het Seminar en de cursus zijn toegankelijk voor vrouwen vanaf 15 jaar en je hoeft voor het Stay Away programma niet getraind te zijn.

Meer informatie of opgeven?
Mail met info@rayosports.nl of tel 0654693691